notaris hamer

Over Ons

blocks

Bij NotarisVerzekeren.nl maakt u de vergelijking voor uw bedrijfsverzekeringen niet zelf in een online rekentool, maar wordt dit voor u uitgezocht door een gediplomeerd adviseur. Hierdoor bent u zelf geen tijd kwijt aan het maken van een vergelijking en aan het bepalen welk product het beste bij u past. Onze adviseurs vragen prijzen op bij verschillende gespecialiseerde zakelijke verzekeraars en nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

NotarisVerzekeren.nl is een onderdeel van EVR. Hierdoor beschikken wij over een ruime ervaring met het vinden van een passende verzekeringsoplossing voor zowel eenmanszaken als grotere kantoren. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en proberen dan ook zo efficiënt mogelijk te werken. Mede hierdoor hebben wij door heel Nederland tevreden ondernemers als onze klanten. Dat is iets waar wij best trots op zijn. Doordat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars kunnen wij voor elk soort notariskantoor een goed voorstel doen. Wij werken onder meer samen met: Avéro Achmea, Nationale-Nederlanden, Allianz, De Goudse, Klaverblad en a.s.r.

Uiteraard helpen wij u in geval van schade of bij een wijziging. Omdat bedrijven vaak veranderen, nemen wij geregeld contact met u op om te controleren of de verzekeringen op dat moment nog steeds goed bij uw bedrijf passen. Dit noemen wij actualiseren. Hierdoor komt u in de toekomst niet voor een teleurstelling te staan en dát vinden wij het belangrijkst.

Meer informatie over onze werkwijze treft u aan in onze dienstenwijzer.